Zwangerschap > Voor vaders

Voor vaders

 

Informatie voor vaders

Het is je waarschijnlijk al opgevallen maar de meeste informatie die er te vinden is gaat over vrouwen en zwangerschap. Wat verandert er in het lichaam van de vrouw, waar moet ze op letten met eten, wat mag wel en niet. Een aantal dingen zijn fijn om te weten maar het kan ook weleens fijn zijn om meer informatie te vinden over wat jouw rol is en zal zijn in de toekomst.

Het vereist dus wel wat meer zoekwerk maar er zijn ook hele leuke boeken, sites en apps te vinden voor vaders!

Om je een beetje te helpen hebben we alvast een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsboek

Zwangerschapsboek voor vaders

Geschreven door een man, met nuttige en ook leuke informatie. Leest makkelijk en geeft informatie van week tot week. Hier is ook een app van: vaders in spe.

 

Aanpakken voor aanstaande vaders

Aanpakken voor aanstaande vaders

Dit is een boek geschreven door een mannelijke verloskundige, onderzoeker en trainer. Hierin worden handvatten en praktische tips voor vaders gegeven die gebruikt kunnen worden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

Zwangerschapsmanagement-150x150

Zwangerschapsmanagement voor mannen

Een praktisch handboek voor aanstaande vaders. Een helder overzicht van alles wat aan bod komt tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. In deze reeks verscheen ook al Babymanagement voor mannen. Deze auteur heeft ook de site ik www.ikvader.nl opgestart.

 

De-afwezige-vader-bestaat-niet--150x150

De afwezige vader bestaat niet

Voor de vader die zich wat meer wil verdiepen in zijn rol bij de opvoeding. Irene Zwaan heeft het boek ‘De afwezige vader bestaat niet’ geschreven over liefde voor en van vaders, over aanwezige en afwezige vaders, over de zwakke positie van vaders en de kracht van het vaderschap.