top of page
Kraamcontrole

Kraambed

In de eerste week na je bevalling komen wij verschillende keren bij jou thuis om te kijken hoe het met jou en je kindje gaat. Dit geldt ook wanneer je tijdens de zwangerschap onder controle van de gynaecoloog was.We controleren jou en je kindje en we begeleiden je bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding. Ook geven we je, indien nodig, andere tips en adviezen. Verder is er de mogelijkheid om na te praten over de bevalling.

Kraamverzorging

De kraamverzorgende is jouw directe steun en toeverlaat. Zij kan jou en je partner met veel zaken helpen in deze eerste week en zal ons voorzien van de noodzakelijke informatie met betrekking tot jullie welzijn.

Geboortekaartjes zijn te bekijken in de wachtkamer van verloskundigenpraktijk walchers wonder in Vlissingen
kraamverzorging
Nacontrole bij verloskundigenpraktijk Walcher Wonder in Vlissingen

Nacontrole bij de verloskundige

Je bent altijd welkom om 6 weken na de bevalling op nacontrole te komen bij verloskundigenpraktijk Walchers Wonder. Een nacontrole-afspraak is medisch gezien meestal niet noodzakelijk.

Sommige mensen vinden het prettig om de hechtingen te laten controleren, klachten die je nog ervaart te bespreken of onze zorg te evalueren. Soms is het fijn om het na een aantal weken nog eens te hebben over de bevalling met de verloskundige die er bij was.

Wanneer je op nacontrole komt is het natuurlijk leuk om jouw kindje mee te nemen!

nacontrole
bottom of page