Het verloskundige team in Vlissingen & Middelburg

Waarom Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder?

Zwangerschap brengt grote en bijzondere veranderingen teweeg! In je lichaam, je geest, je relatie, je hele kijk op het leven. Onze verloskundigen begeleiden jullie graag met zorg en aandacht tijdens dit avontuur op een deskundige en vooral persoonlijke manier.

 

Je bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een vroege echo bij ons op de verloskundigenpraktijk in Vlissingen of Middelburg!

 

 • Werkgebied Walcheren

 • Spreekuurlocaties in Vlissingen, Middelburg

 • Een klein team van twee zeer ervaren verloskundigen

 • Echografie in ons praktijkgebouw

 • Avondspreekuur mogelijk

 • Centering Pregnancy (zie verderop) op locatie Middelburg en Vlissingen

 • Osteopathie in ons praktijkgebouw voor zowel moeder als pasgeborene

 • Samenwerking met een homeopaat

 • Geregistreerd bekkenfysiotherapeute 

 • En nog véél meer...

   

Verloskundigen Team
 
 

Hilda Hament

Maatschapslid

'Verwondering en Bewondering'

Op 13-jarige leeftijd wist ik één ding heel zeker: ik word verloskundige! Waar deze fascinatie vandaan kwam was en is mij nog steeds onduidelijk….‘Verwondering’ heet het gevoel wat er steeds weer is als ik bezig ben met jou als zwangere vrouw. Maar ook en vooral tijdens het moment van geboorte van een nieuw mensenkind. ‘Bewondering’ is datgene wat ik voel voor jou als draagster van het nieuwe leven. En voor jou als barende als je het leven schenkt aan je kindje. Wat een prestatie! Wat is mijn rol hier nou in? Ik wil je met al mijn kennis, ervaring en knowhow (sinds 1990) prikkelen, stimuleren en motiveren om na te denken over en duidelijk te maken wat er nou werkelijk bij JOU past tijdens je zwangerschap en bevalling. Welk scenario wil je kiezen als je mag kiezen? Daarbij speelt ‘vertrouwen’ een grote rol; in jezelf, je partner en je hulpverlener. Laat ons samen op een fijne, warme en onvergetelijke wijze jullie kindje verwelkomen!

Judith van Dierendonck

Maatschapslid

Wat een mooi beroep heb ik!!

Als verloskundige hecht ik veel belang aan de keuzevrijheid van de vrouw. Het duidelijk aangeven wat medisch mogelijk en veilig is vind ik belangrijk. Daarbinnen heeft een vrouw met haar partner alle vrijheid om op haar manier zwanger te zijn en te bevallen.

 

Met veel passie zal ik jullie begeleiden in het proces naar de geboorte van jullie kind! Sinds 2001 werk ik als verloskundige. Graag kom ik jullie tegen in onze praktijk.

Nadine Minnaard

Waarneemster

Als verloskundige heb ik het voorrecht om jullie bij te mogen staan in een heel bijzondere en intieme periode. Het kan dan ook niet anders dan dat ik dit werk vanuit mijn hart doe.

 

De kracht van de vrouw, de pure emoties die er kunnen en mogen zijn, de geboorte van een kind: het is in elke situatie weer speciaal om hier betrokken bij te mogen zijn.

 

De afgelopen jaren heb ik vrouwen in diverse wijken in en om de Randstad begeleid. Met veel plezier ben ik teruggekeerd naar mijn geboortestad in Zeeland en werk ik als waarnemend verloskundige in deze praktijk. Ik hoop jullie een gevoel van veiligheid, openheid en vertrouwen te geven. Graag tot ziens!

Jorina

Waarneemster

Verloskunde is voor mij het mooiste vak wat er is doordat ik jullie mag begeleiden in één van de meest waardevolle periodes in het leven.

Hoe bijzonder is de vrouw dat ze in staat is tot het dragen en baren van haar kinderen.

 

Een natuurlijke, maar ook ingrijpende gebeurtenis waarbij er veel veranderd aan en in je lichaam, maar ook met je gedachtes en gevoelens. De natuur kan het vaak heel goed zelf. Mijn rol is vooral luisteren, kijken, laten gaan waar kan en alleen bijsturen waar nodig. Ik vind het belangrijk dat je volledig jezelf durft en kan zijn. 

Vanaf 1 februari ben ik weer werkzaam als waarneemster bij Walchers Wonder.