top of page
waarom

Het team

Door wie ga ik me laten begeleiden, wat houdt dat begeleiden dan in, wat kan en mag ik verwachten de komende periode? Maar ook: wat is er nu echt belangrijk voor mij en mijn partner de komende maanden tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling van ons kleine wonder?

Waarom Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder?

Walchers Wonder bestaat uit een klein team van verloskundigen waarbij enkelen van ons een subspecialisatie hebben zoals anticonceptie (waaronder spiralen plaatsen), kinderwensspreekuur, coaching, bevallingsvoorbereiding en bevallingsverwerking (zie www.geboortetraumazeeland.nl).  

 

Zwangerschap brengt grote en bijzondere veranderingen teweeg! In je lichaam, je geest, je relatie, je hele kijk op het leven. Onze verloskundigen in Middelburg en Vlissingen begeleiden jullie graag met zorg en aandacht tijdens dit avontuur op een deskundige en vooral persoonlijke manier.

 

Je bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een vroege echo bij ons op de verloskundigenpraktijk in Vlissingen of Middelburg!

 

  • Werkgebied Walcheren

  • Spreekuurlocaties in Vlissingen, Middelburg

  • Echografie in ons praktijkgebouw

  • Centering Pregnancy (zie verderop) op locatie Middelburg en Vlissingen

  • Osteopathie in ons praktijkgebouw voor zowel moeder als pasgeborene

  • Samenwerking met een homeopaat

  • Geregistreerd bekkenfysiotherapeute 

  • En nog véél meer...

     

Jody_Deijnen_Photography_0480_edited.jpg
hetteam
Jody_Deijnen_Photography_0492.jpg

Hilda Hament

Maatschapslid

'Verwondering en Bewondering'
 

Op 13-jarige leeftijd wist ik één ding heel zeker: ik word verloskundige! Waar deze fascinatie vandaan kwam was en is mij nog steeds onduidelijk….‘Verwondering’ heet het gevoel wat er steeds weer is als ik bezig ben met jou als zwangere vrouw. Maar ook en vooral tijdens het moment van geboorte van een nieuw mensenkind. ‘Bewondering’ is datgene wat ik voel voor jou als draagster van het nieuwe leven. En voor jou als barende als je het leven schenkt aan je kindje. Wat een prestatie! Wat is mijn rol hier nou in? Ik wil je met al mijn kennis, ervaring en knowhow (sinds 1990) prikkelen, stimuleren en motiveren om na te denken over en duidelijk te maken wat er nou werkelijk bij JOU past tijdens je zwangerschap en bevalling. Welk scenario wil je kiezen als je mag kiezen? Daarbij speelt ‘vertrouwen’ een grote rol; in jezelf, je partner en je hulpverlener. Laat ons samen op een fijne, warme en onvergetelijke wijze jullie kindje verwelkomen!

Jody_Deijnen_Photography_0493.jpg

Judith van Dierendonck

Maatschapslid

Wat een mooi beroep heb ik!

Als verloskundige hecht ik veel belang aan de keuzevrijheid van de vrouw. Het duidelijk aangeven wat medisch mogelijk en veilig is vind ik belangrijk. Daarbinnen heeft een vrouw met haar partner alle vrijheid om op haar manier zwanger te zijn en te bevallen.

 

Met veel passie zal ik jullie begeleiden in het proces naar de geboorte van jullie kind! Sinds 2001 werk ik als verloskundige. Graag kom ik jullie tegen in onze praktijk.

Jody_Deijnen_Photography_0491.jpg

Silke

Stukje volgt nog

Jody_Deijnen_Photography_0488.jpg

Danielle

Sinds september 2021 werk ik met veel plezier als praktijkassistente bij Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder. Graag regel ik de administratieve zaken die voor jullie nodig zijn. Je kunt bij mij terecht voor onder andere het maken van controle-afspraken bij de verloskundige of echo-afspraken, verwijzingen voor bloedonderzoek en ook voor noodzakelijke verwijzingen naar specialisten.

 

Graag wil ik er voor jullie zijn, beantwoord ik jullie vragen en bied ik jullie een luisterend oor. Mijn werkdagen zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend. Je kunt mij bellen, mailen of aan de balie in de praktijk tegenkomen. 

bottom of page