JDP_9277_fotograafzeeland_.jpg

Tijdens je zwangerschap zijn er een aantal stappen voor iedereen gelijk. Toch is iedereen anders en daar proberen we altijd rekening mee te houden. Zorg op maat is een belangrijk uitgangspunt voor ons. 

Professioneel

Betrokken

Persoonlijk

Verloskundigen op Walcheren!

 

Van harte welkom bij Walchers Wonder Verloskundigen op Walcheren! Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een kleinschalig bedrijf. Een team van verloskundigen die graag gaan voor een persoonlijke begeleiding. Wij willen jou op een zo natuurlijke mogelijke manier helpen en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Om elkaar wat beter te leren kennen, zien we je graag tijdens een kennismakingsgesprek. Hierin kun je al jouw vragen stellen en is er genoeg ruimte voor ons om deze te beantwoorden.

Verloskundige zorg op Walcheren

 

Je bent zwanger en dat is een ontzettend bijzondere periode is jouw leven! Wij, van verloskundigenpraktijk Walchers Wonder helpen jou graag tijdens deze bijzondere periode. Persoonlijk, betrokken en professioneel zijn woorden die bij ons passen. Wij geven jou de ruimte om een eigen invulling te geven aan jouw bevalling, zolang dit medisch verantwoord is. Maar Walchers Wonder heeft vertrouwen in jouw eigen kracht. En daarom: "op eigen kracht, in vertrouwde handen" En die vertrouwde handen zijn wij, van Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder, graag voor jou. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

 

Verloskundigenpraktijk - onze locaties

 

Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder heeft meerdere locaties op Walcheren.  Namelijk in Middelburg, Vlissingen, Oost-souburg en Arnemuiden. 

 

Wil je graag een kennismakingsgesprek? Bel of mail Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder op Walcheren gerust!

Een baby on the way?

Je bent zwanger! Kom je op bezoek voor een intake gesprek?

SPREEKUURLOCATIES OP WALCHEREN

Schenge 4

4335 XS Middelburg

Watertoren 2

4336 KC Middelburg

Rosenburglaan 1
4385 JE Vlissingen, Zeeland, Nederland

Nieuwlandseweg 67
4341 CN Arnemuiden, Zeeland, Nederland

Ambachtsveld 35
4388 AV Oost-Souburg, Zeeland, Nederland

RECENSIES

“Ik ben zeer tevreden over de praktijk en verloskundigen. Gehele zwangerschap goed begeleid en als je toch even wat onzeker was over iets, werd je altijd serieus genomen. Ook de nacontrole ben ik zeer over te spreken :) Er wordt echt tijd voor je genomen”

Hilda Hament

Judith van Dierendonck

Lysanne Fase

Contact

Email: info@walcherswonder.nl

0118 - 471140

 

Bij spoed: 06-47224570
 

Rosenburglaan 1, 4385 JE Vlissingen, Zeeland, Nederland

Laatste nieuws

Walchers Wonder 2020