top of page
Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder op Walcheren

Tijdens je zwangerschap zijn er een aantal stappen voor iedereen gelijk. Toch is iedereen anders en daar proberen we altijd rekening mee te houden. Zorg op maat is een belangrijk uitgangspunt voor ons. 

Professioneel

Betrokken

Persoonlijk

Verloskundigen op Walcheren!

 

Van harte welkom bij Walchers Wonder Verloskundigen op Walcheren! Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een kleinschalig bedrijf. Een team van verloskundigen die graag gaan voor een persoonlijke begeleiding. Wij willen jou op een zo natuurlijke mogelijke manier helpen en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Om elkaar wat beter te leren kennen, zien we je graag tijdens een kennismakingsgesprek. Hierin kun je al jouw vragen stellen en is er genoeg ruimte voor ons om deze te beantwoorden.

Verloskundige zorg op Walcheren

 

Je bent zwanger en dat is een ontzettend bijzondere periode is jouw leven! Wij, van verloskundigenpraktijk Walchers Wonder helpen jou graag tijdens deze bijzondere periode. Persoonlijk, betrokken en professioneel zijn woorden die bij ons passen. Wij geven jou de ruimte om een eigen invulling te geven aan jouw bevalling, zolang dit medisch verantwoord is. Maar Walchers Wonder heeft vertrouwen in jouw eigen kracht. En daarom: "op eigen kracht, in vertrouwde handen" En die vertrouwde handen zijn wij, van Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder, graag voor jou. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

 

Verloskundigenpraktijk - onze locaties

 

Je vindt verloskundigen praktijk Walchers Wonder in zowel Vlissingen als Middelburg.

 

Wil je graag een kennismakingsgesprek? Bel of mail Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder op Walcheren gerust!

Een baby on the way?

Je bent zwanger! Kom je op bezoek voor een intake gesprek?

SPREEKUURLOCATIES OP WALCHEREN

het Walchers Zorgknooppunt 
 

Krooneveldweg 12b

4332BL, Middelburg, Zeeland, Nederland

Rosenburglaan 1
4385 JE Vlissingen, Zeeland, Nederland

Spoedgevallen bel: 06-47224570

RECENSIES

“Ik ben zeer tevreden over de praktijk en verloskundigen. Gehele zwangerschap goed begeleid en als je toch even wat onzeker was over iets, werd je altijd serieus genomen. Ook de nacontrole ben ik zeer over te spreken :) Er wordt echt tijd voor je genomen”

Hilda van verloskundigenpraktijk Walcher Wonder

Hilda Hament

Judith van verloskundigenpraktijk Walchers Wonder op Walcheren

Judith van Dierendonck

bottom of page