top of page
Veerloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Vlissingen

Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een kleinschalige praktijk. Met zorg op maat. Wij begeleiden jou en jouw partner graag tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

Betrokken

Professioneel

Persoonlijk

Verloskundigen in Vlissingen

 

Van harte welkom bij Walchers Wonder Verloskundigen locatie Vlissingen! Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een ervaren praktijk. Professionaliteit, deskundigheid, betrokken en persoonlijk zijn belangrijke woorden voor ons, wanneer we jou en jouw partner begeleiden tijdens de zwangerschap. Verloskundigenpraktijk Walchers wonder begeleid jou met liefde tijdens jouw zwangerschap, bevalling en kraambed. Wil jij op een rustige manier al jouw vragen kunnen stellen? Dan nodigen we jou graag uit op onze praktijk in Vlissingen.

Verloskundige zorg in Vlissingen

 

Je bent zwanger, en wat is dat toch bijzonder! Als team van Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Vlissingen begeleiden we jullie graag tijdens deze mooie periode in jullie leven. Heb je al een idee wat je zou willen tijdens de bevalling? Wij staan open voor al jullie ideeën, mits medisch verantwoord. Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder gelooft in de kracht van de vrouw, en willen jou begeleiden op een manier waar we jou het vertrouwen kunnen geven te geloven in je eigen kracht. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

 

Verloskundigenpraktijk - onze locaties

 

Verloskundigenpraktijk Walcheren heeft naast de locatie in Vlissingen, ook nog een locatie in Middelburg.

 

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder.

In verwachting?

Gefeliciteerd!

Kom je langs bij een van onze praktijken?

SPREEKUURLOCATIES VLISSINGEN

Rosenburglaan 1
4385 JE Vlissingen, Zeeland, Nederland

RECENSIES

“Heb geweldige begeleiding mogen ervaren voor en tijdens mijn bevalling van super lieve en ervaren verloskundigen. Behalve verloskundigen ook geweldige coaches en hebben mij door de bevalling heen gesleept.”

Veerloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Vlissingen

Judith van Dierendonck

Veerloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Vlissingen

Hilda Hament

bottom of page