top of page
Veerloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Middelburg

Tijdens je zwangerschap zijn er een aantal stappen voor iedereen gelijk. Toch is iedereen anders en daar proberen we altijd rekening mee te houden. Zorg op maat is een belangrijk uitgangspunt voor ons. 

Professioneel

Betrokken

Persoonlijk

Verloskundigen in Middelburg

 

Van harte welkom bij Walchers Wonder Verloskundigen locatie Middelburg! Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een vooruitstrevende praktijk. Wij begeleiden jou en jouw partner tijdens de zwangerschap op een deskundige en vooral persoonlijke manier. Ons doel is het op een zo natuurlijke mogelijke manier begeleiden van de zwangerschap, bevalling en kraambed. Je bent ook van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en verdere uitleg wat wij jou kunnen bieden en natuurlijk een vroege echo bij ons op de praktijk!

Verloskundige zorg in Middelburg

 

Een zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis in je leven. Als team van Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Middelburg vinden wij het een uitdaging om jullie hierbij op een professionele, betrokken en persoonlijke manier te begeleiden. Wij luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven je alle keuzevrijheid binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. Wij moedigen jou als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en hebben oog voor jouw unieke situatie. Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

 

Verloskundigenpraktijk - onze locaties

 

Onze verloskundigenpraktijk heeft een aantal locaties in Zeeland. Wij hebben op Walcheren de spreekuurlocaties in Middelburg en Vlissingen.

 

Stuur een mail of bel direct voor je kenningsmakingsgesprek bij Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Middelburg.

Zwanger?

Gefeliciteerd!

Meld je meteen aan bij Walchers Wonder Verloskundigen!

SPREEKUURLOCATIES MIDDELBURG

het Walchers Zorgknooppunt 
 

Krooneveldweg 12b

4332BL, Middelburg, Zeeland, Nederland

Spoedgevallen bel: 06-47224570

RECENSIES

“Hele leuke praktijk met geweldige dames! Met hun flinke dosis kennis, kunde & gezelligheid hebben ze mij tijdens 2 zwangerschappen begeleid. Het fijnste vond ik dat ze door hun ervaring mijn klachten ‘herkenden’ en wisten welke hulp ik nodig had.”

Veerloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Middelburg

Hilda Hament

Veerloskundigenpraktijk Walchers Wonder in Middelburg

Judith van Dierendonck

bottom of page