Search

Corona update

Updated: Jun 17, 2020

CORONANIEUWS per heden


Vanaf 11 mei 2020 zijn er een aantal versoepelingen wat betreft de maatregelen ten aanzien van het Coronavirus; het rustig uitbreiden hiervan is erg belangrijk om het risico op een Coronabesmetting voor jullie én onszelf zo laag mogelijk te houden.Samengevat zijn deze versoepelingen de volgende: -  De controles hebben weer de gewone duur, dus je kunt je vragen op het spreekuur stellen i.p.v. op het speciale telefonische spreekuur.

-  De termijnbepalende echo bij 7-8 weken wordt weer uitgevoerd! Daarbij geldt dat bij ALLE echo’s de partners weer welkom zijn (dit met uitzondering van de echo’s die gemaakt worden in het ADRZ).


-  De partners mogen ook weer mee naar de afspraak bij de verloskundige! Ook dit met uitzondering van de controles binnen de muren van het ADRZ.


-  Alleen de partner wordt toegelaten bij een bevalling in het ziekenhuis ADRZ (klinisch of poliklinisch). Verdere familie, geboortefotografen of doula’s worden dus nog niet toegelaten.

- In de kraamtijd komen we in principe een keer fysiek langs op jullie huisadres. Dit proberen we zo te plannen dat dit degene is die jouw bevalling begeleid heeft.


- Vanaf 15 juni twee huisbezoeken in het kraambed in plaats van een.
Wat verandert voorlopig nog niet: -       We houden zoveel mogelijk rekening met de 1,5 meter maatregel. -       Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts vragen we je om niet         naar het spreekuur te komen en telefonisch contact met ons op te nemen. -       Per heden vindt de intake weer op locatie plaats, de counseling (het tweede contactmoment rond 11 weken) zal nog telefonisch plaatsvinden.


Wij zullen jullie op de hoogte houden van de nieuwste adviezen en maatregelen. Mochten er vragen zijn dan horen we die graag van jullie.


Met een vriendelijke groet, 

Hilda, Judith en Jorina, Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder113 views0 comments

Contact

Email: info@walcherswonder.nl

0118 - 471140

 

Bij spoed: 06-47224570
 

Rosenburglaan 1, 4385 JE Vlissingen, Zeeland, Nederland
 

Ons nieuwe adres vanaf mei 2021 in Middelburg 
 

Krooneveldweg 12b 

4332BL middelburg

Laatste nieuws

Walchers Wonder 2020