Het team > Team verloskundige Marlien de Jonge

Team verloskundige Marlien de Jonge

 

Verloskundige Marlien de Jonge

Vanaf 17 september is er een intensieve samenwerking tussen ‘Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder’ en ‘Verloskundige Marlien de Jonge’ (t.w. Marlien en Katja als verloskundigen).Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking met dit team vanwege hun ruime kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring van grote toegevoegde waarde is voor onze zwangere en barende vrouwen en hun partner.

U kunt Marlien en Katja tegenkomen op de spreekuurlocaties in Middelburg en Arnemuiden. Uiteraard zullen Marlien en Katja ook bevallingen begeleiden.

Marlien de Jonge

Volg  het pad van jouw dromen…… 
Wat zijn jouw dromen als je denkt aan zwanger worden, zwanger zijn, het leven doorgeven en het ouderschap? Mijn droom was verloskundige te worden en jou te mogen begeleiden met al mijn passie kennis, intuïtie en enthousiasme. Sinds juli 1988 ben ik werkzaam als verloskundige in Middelburg e.o.

Ik ontmoet je graag in deze bijzondere tijd.

Lieve groet,  Marlien de Jonge

Katja van Aller - van der Borst

Sinds 2007 mag ik mezelf verloskundige noemen en sindsdien heb ik met veel liefde, enthousiasme  en een nuchtere blik aanstaande ouders mogen begeleiden in het proces van zwanger zijn, bevallen en het nieuwe ouderschap.
Ik hoop jullie tegen te komen in de praktijk en samen met de collega’s jullie een fijne vertrouwde plek te bieden waar je je veilig voelt om je wensen uit te spreken en van gedachten te wisselen over hoe jullie invulling willen geven aan de zwangerschap en bevalling.
Tot binnenkort!