Het Team

Waarom Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder?
 

Zwangerschap brengt grote en bijzondere veranderingen teweeg! In je lichaam, je geest, je relatie, je hele kijk op het leven. Wij begeleiden jullie graag met zorg en aandacht tijdens dit avontuur op een deskundige en vooral persoonlijke manier. Wij zijn grote voorstanders van complementaire zorg (zie ook hiernaast) met als hoofddoel zo weinig mogelijk medicalisering. Hierin zijn we al decennia lang getraind en ervaren. Je bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een vroege echo bij ons op de praktijk!

 

- Werkgebied Walcheren

- Spreekuurlocaties in Vlissingen, Middelburg, Oost-Souburg en Arnemuiden

- Een team met héél erg veel jaren ervaring en expertise

- Echografie in ons praktijkgebouw

- Avondspreekuur mogelijk

- Centering Pregnancy (zie verderop) op locatie Middelburg en Vlissingen

- Osteopathie in ons praktijkgebouw voor zowel moeder als pasgeborene

- Homeopathische begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraambed (tot 6 weken na de

bevalling) op verzoek door een gediplomeerd homeopathisch verloskundige

- Geregistreerd bekkenfysiotherapeute aanwezig in praktijkgebouw Middelburg en Oost-

Souburg.

- Informatieavonden over de bevalling (zie verderop) door een verloskundige

- En nog véél meer………..

 
 

Hilda Hament

'Verwondering en Bewondering'

Op 13-jarige leeftijd wist ik één ding heel zeker: ik word verloskundige! Waar deze fascinatie vandaan kwam was en is mij nog steeds onduidelijk….‘Verwondering’ heet het gevoel wat er steeds weer is als ik bezig ben met jou als zwangere vrouw. Maar ook en vooral tijdens het moment van geboorte van een nieuw mensenkind. ‘Bewondering’ is datgene wat ik voel voor jou als draagster van het nieuwe leven. En voor jou als barende als je het leven schenkt aan je kindje. Wat een prestatie! Wat is mijn rol hier nou in? Ik wil je met al mijn kennis, ervaring en knowhow (sinds 1990) prikkelen, stimuleren en motiveren om na te denken over en duidelijk te maken wat er nou werkelijk bij JOU past tijdens je zwangerschap en bevalling. Welk scenario wil je kiezen als je mag kiezen? Daarbij speelt ‘vertrouwen’ een grote rol; in jezelf, je partner en je hulpverlener. Laat ons samen op een fijne, warme en onvergetelijke wijze jullie kindje verwelkomen!

Judith van Dierendonck

Wat een mooi beroep heb ik!!

Als verloskundige hecht ik veel belang aan de keuzevrijheid van de vrouw. Het duidelijk aangeven wat medisch mogelijk en veilig is vind ik belangrijk. Daarbinnen heeft een vrouw met haar partner alle vrijheid om op haar manier zwanger te zijn en te bevallen. Met veel passie zal ik jullie begeleiden in het proces naar de geboorte van jullie kind! Sinds 2001 werk ik als verloskundige. Graag kom ik jullie tegen in onze praktijk.

Hannelies de Pundert
Afwezig i.v.m. persoonlijke omstandigheden

Een zwangerschap en het krijgen van een kindje zijn belangrijke momenten in een mensenleven. Om jullie tijdens deze unieke en indrukwekkende periode te mogen begeleiden blijft erg bijzonder en uitdagend.
Ik vind het mooi om elke keer weer te zien hoe iedereen op haar eigen manier beleeft en toeleeft naar een geboorte. Dit zorgt ervoor dat ik enorme bewondering heb voor de kracht die een zwangere vrouw uitstraalt. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan een voor jullie passende manier van toewerken naar het unieke moment van de geboorte van jullie kindje... 
Hopelijk tot ziens in onze praktijk!

Lysanne

Fase

Bij Walchers Wonder ben ik in de praktijk werkzaam als waarnemend verloskundige. Ik heb gestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht en mag eindelijk het geleerde zelfstandig in de praktijk brengen. Daar geniet ik met volle teugen van! Het krijgen van een kindje is en blijft bijzonder. Het hele traject - vanaf de wens van een kindje, totdat het kindje geboren is - maakt iedereen op zijn eigen unieke manier mee. Het blijft bijzonder dat in die negen maanden twee kleine cellen uitgroeien tot een echt kindje. Tijdens die maanden en zeker tijdens de bevalling zie je hoe een vrouw ervoor is gemaakt om dit te kunnen en mogen doen, wat een kracht! Ik vind het heel mooi om in dit proces een rol te mogen spelen en jullie te mogen begeleiden, tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

Contact

Email: info@walcherswonder.nl

0118 - 471140

 

Bij spoed: 06-47224570
 

Rosenburglaan 1, 4385 JE Vlissingen, Zeeland, Nederland

Laatste nieuws

Walchers Wonder 2020